Recept na tuniakový burger mal veľký úspech a preto sme sa rozhodli dať vám tip na ďalší burger. Tento recept je ale trocha odlišný, nakoľko mäso si možete vybrať podľa vašej chuti a ukážeme si, ako si jednoducho spravíte zdravú žemľu a avokádový dip. Či si vyberiete hovädzie, chudé bravčové alebo kuracie mäso, je len na vás.
Ingrediencie:
Cícerovo-mandlová žemľa (na 4 "placky"):
Avokádový dip
Postup (žemla):
1. Bielka vyšlaháme na sneh.
2. Múku, mandle a maslo prstami vymiesime.
3. Pridáme sneh, syr a soľ.
4. Vytvarujeme guličky, ktoré splasneme na plech vystlaný papierom na pečenie.
5. Posypeme sezamom alebo inými semiačkami.
6. Pečieme 15minút na 190°C.
Zdroj: Foodlover